Modri Junaki - Delavnice in svetovanje na področju motnje ADHD
O nas

O nas

No, kar nekaj časa smo razmišljali, zakaj ne bi dali malo barve in zanimivosti tej pogosto resni temi, kajne? Za nas, ki živimo po načelu, da je življenje igra, mislimo, da so običajna imena čisto preveč dolgočasna. Zato smo dodali malo barve in zabave tej običajno resni temi. Modra je naša izbira, saj simbolizira znanje, razumevanje, izkušnje in intelekt, tako kot naši junaki z ADHD!

Pridružite se nam in postanite del ADHD Modrih junakov.

Matic Novak

Matic Novak

Modri junaki so plod strasti in predanosti Matica Novaka, osebe, katere življenje je zaznamovala beseda ADHD, a se je odločili, da jo zapiše na novo, kot Modre junake. 

Kot bivši reševalec, vojak in gorski reševalec ima Matic Novak že vgrajeno vztrajnost, a s svojimi lastnimi izkušnjami z ADHD je postal glas vseh posameznikov, ki jim življenje kroji ista diagnoza. Kombinacija lastnih izkušenj in znanja iz področja zdravstva, so Matica Novaka popeljala na pot izobraževanja in podpore posameznikom z ADHD, njihovim družinam in strokovnim delavcem. 

Kontaktirajte nas

Igra življenja

Vemo, da je življenje z ADHD lahko izziv. Zato smo tukaj, da ponudimo podporo posameznikom z ADHD, njihovim družinam in tistim, ki z njimi delajo. Skozi delavnice, svetovanje in skupinske dejavnosti gradimo močno podporno okolje in skupnost, kjer se posamezniki z ADHD, njihove družine in strokovni delavci lahko povežejo, delijo izkušnje in se učijo drug od drugega. 

Z Modrimi junaki boste odkrili edinstven pristop,ki temelji na izobraževanju skozi doživljajsko pedagogiko. Pristop temelji na prepričanju, da se najboljše učenje zgodi skozi izkušnjo in prakso. S tem pristopom posameznikom omogočamo, da razvijajo razumevanje in veščine za obvladovanje ADHD skozi praktične dejavnosti, interaktivne učne izkušnje ter sodelovanje. Skupaj z nami stopite na pot pustolovščine, kjer vsak otrok postane junak svoje zgodbe. 

Kontaktirajte nas
Igra življenja

Podajte se z nami na pot...

Individualnega svetovanja in delavnic

Organiziramo interaktivne delavnice za otroke in starše, kjer se skozi sodelovalno učenje krepijo veščine obvladovanja ADHD ter individualno svetovanje za prilagajanje pristopa glede na posamezne potrebe.

Želim izvedeti več
ADHD šole za starše

Organiziramo izobraževanja, namenjena staršem ali skrbnikom, ki želijo razumeti in podpreti svoje otroke na edinstveni poti z ADHD. Naša izobraževanja so več kot le predavanja – so priložnost za poglobljeno razumevanje, izmenjavo izkušenj ter pridobivanje orodij za skupno rast.

Želim izvedeti več
Izobraževanja za strokovne delavce

Matic Novak, predan izobraževanju o ADHD, uporablja doživljajsko pedagogiko, ki temelji na prepričanju, da se najboljše učenje zgodi skozi izkušnjo in prakso. S tem pristopom strokovnim delavcem omogočamo, da razvijajo razumevanje in veščine za obvladovanje ADHD skozi praktične dejavnosti, interaktivne učne izkušnje ter sodelovanje. 

Želim izvedeti več

Vabimo vas, da raziščete našo spletno stran in izkoristite bogate vire ter informacije, ki jih ponujamo za razumevanje in obvladovanje ADHD.

Skupaj raziskujemo supermoči, ki jih prinaša ADHD, razumemo izzive in s soustvarjanjem postajamo pravi Modri junaki v lastnih življenjih. 

Modri junaki smo tukaj, da poskrbimo za kreativni kaos v svetu ADHD.  

Kontaktirajte nas

Za konec pa še nekaj o Maticu...

Nazaj na vrh