Modri Junaki - Delavnice in svetovanje na področju motnje ADHD
Izobraževanja za šole
Čarobni svet razumevanja ADHD

Čarobni svet razumevanja ADHD

Izobraževanje učiteljev, vzgojiteljev in drugih strokovnih delavcev o ADHD je kot odpiranje zakladnice znanja za boljše šolske dni! Poznavanje ADHD pomaga prepoznati supermoči vsakega otroka z ADHD in razviti pristop, ki jim omogoča sijati v razredu.

Z našo podporo in izobraževanjem želimo razbijati stigmo okoli ADHD ter nuditi praktične strategije za obvladovanje simptomov. Raziskovanje in razumevanje te motnje nam omogočata, da skupaj gradimo okolje, ki spodbuja uspeh in razvoj posameznikov z ADHD.

Kontaktirajte nas

ADHD svet skozi doživljajsko predavanje

Ena od supermoči Modrih junakov je, da učimo na podlagi svojih lastnih izkušenj. Matic Novak, naš vodja, ni le strokovnjak v razumevanju ADHD, ampak tudi oseba, ki jo ADHD zaznamuje. Njegova edinstvena perspektiva in iskrene izkušnje omogočajo, da predavanja niso le teorija, temveč pristno razumevanje in sočutje.  

Skozi doživljajsko predavanje vam Matic Novak predstavi način delovanja uma pri otroku z ADHD, vam poglobljeno objasni simptomatiko in različne načine vedenja otrok ter vse kar vam bo pomagalo lažje opaziti in razumeti otroka s takšno težavo. 

Namen predavanja je predstaviti učinkovite rešitve, ki pomagajo, da otrok s težavo ne prične zaostajati med poukom in najpomembnejše, da pouk poteka brez drastičnih prekinitev.

Kontaktirajte nas
ADHD svet skozi doživljajsko predavanje
Superjunaki šolskih klopi

Superjunaki šolskih klopi

Doživljajsko predavanje Matica Novaka odpira vrata v svet boljšega razumevanja in uspešnega sodelovanja z otroki, ki imajo ADHD. Matic Novak, sam oseba z izkušnjami z ADHD, s svojim bogatim znanjem in izjemno predanostjo razkriva ključne vidike, ki omogočajo vsakemu učencu, da se prelevi v pravega superjunaka šolskih klopi. 

To doživljajsko predavanje je več kot zgolj prenos informacij; je poglobljen vpogled v svet otrok z ADHD, s poudarkom na njihovih edinstvenih darovih in izzivih. 

Pridružite se nam na poti raziskovanja, razumevanja in gradnje mostov, ki bodo okrepili povezave med učitelji, starši ter otroki s to posebno močjo, imenovano ADHD. Skupaj bomo ustvarjali svet, kjer lahko vsak superjunak zasije v svojem sijaju.

Kontaktirajte nas
Skozi doživljajsko predavanje boste spoznali

Skozi doživljajsko predavanje boste spoznali

  • Simptomatiko ADHD in praktične metode za njihovo obvladovanje.
  • Korigiranje negativnih vedenjskih vzorcev in vzpostavljanje pozitivnega okolja za razvoj otrok z ADHD.
  • Izogibanje pastem v odnosu z otrokom z ADHD in strategije za gradnjo trdnih odnosov. 
  • Izvajanje primernih sankcij v primeru kršenja pravil. 
  • Pomen empatije, ki igra pomembno vlogo pri vzpostavljanju globljih povezav z otroki z ADHD.
  • Specifične izzive, s katerimi se otroci z motnjo ADHD soočajo in kako jih lahko podpremo na njihovi poti.
  • Uporaba pripomočkov in tehnik za ublažitev simptomov. 
  • Prepoznavanje in spodbujanje supermoči otrok z ADHD.


Za ceno predavanja in več informacij, vas vabimo, da nas kontaktirate s svojim povpraševanjem.

Naša ekipa vam bo z veseljem odgovorila in se potrudila, da bo to srečanje obogateno z znanjem in praktičnimi nasveti o ADHD.

Pošljite povpraševanje
Nazaj na vrh