Modri Junaki - Delavnice in svetovanje na področju motnje ADHD
Za osebe z ADHD

Za osebe z ADHD

Delavnice otrokom omogočajo odkrivanje in razumevanje njihovih posebnih supermoči in razvijanje veščin za obvladovanje svojih izzivov. Na delavnicah si želimo ustvariti varno in spodbudno okolje, kjer se vsak otrok počuti varno, posebno in cenjeno, saj ima vsak od njih potencial za izjemne dosežke. S tem prispevamo k njihovi samozavesti, samospoštovanju in razvoju ter jim pomagamo postati samozavestni Modri junaki svojega življenja.

Lov na izgubljeno pozornost

Lov na izgubljeno pozornost

Delavnica Lov na izgubljeno pozornost je zasnovana kot posebno prilagojena izkušnja za otroke z ADHD. Skozi pustolovsko igro in zabavo spodbuja aktivno in praktično učenje, pri čemer se otroci s pomočjo reševanja ugank, skrivnih nalog in iskanja skritega zaklada vključujejo v fizično gibanje in kognitivno sodelovanje. 

Poleg tega delavnica vključuje vaje za razvoj socialnih veščin in spretnosti obvladovanja simptomov ADHD, kar otrokom omogoča, da se učijo skozi interaktivne izkušnje, prilagojene njihovemu učnemu slogu. Delavnica spodbuja tudi povezovanje med otroki, zmanjšuje stigmo okoli ADHD in nudi dragoceno podporo družinam s to motnjo.

Želim izvedeti več

Hokuspokus hiperfokus

Delavnica Hokus pokus hiperfokus je namenjena otrokom in njihovim staršem, ki se soočajo z izzivi ADHD. Otroci in starši boste skupaj odkrivali, kako lahko edinstveno zaznavanje sveta, imenovano hiperfokus, spremenite v priložnosti za rast, učenje in uspeh. Delavnica je prilagojena osnovnošolskim otrokom, starim 8 let ali več, in vključuje aktivno učenje ter razvoj veščin samoregulacije. 

Skozi čarobne vaje boste spoznali pozitivne vidike ADHD, kar bo otrokom pomagalo razumeti svoje supermoči in jih izkoristiti v vsakdanjem življenju. Sledite naši spletni strani za informacije o prihajajočih delavnicah in se pridružite skupnosti, ki podpira razvoj otrok z ADHD.

Želim izvedeti več
Hokuspokus hiperfokus
Individualno svetovanje

Individualno svetovanje

Individualno svetovanje za osebe z ADHD prinaša edinstveno perspektivo pri obvladovanju izzivov, povezanih z ADHD. To ni psihoterapija, temveč prilagojen pristop, ki posameznikom pomaga raziskovati specifične izzive, ki jih prinaša ADHD, ter razvijati strategije za njihovo obvladovanje. 

Skupaj bomo razvijali lastne rešitve in odločitve, kar vam bo pomagalo bolje razumeti in obvladovati vsakdan. Individualno svetovanje je prilagojeno posameznikovim potrebam, spodbuja osebno rast, se osredotoča na specifične izzive posameznika in zagotavlja varnost, zaupnost, usmeritev ter podporo. 

Želim izvedeti več

Znam, zmorem, uspelo mi bo!

Otroci z ADHD se soočajo s posebnimi izzivi, ki lahko vplivajo na njihovo šolsko uspešnost, socialne odnose in samopodobo. 

Pri Modrih junakih smo prepričani, da je kombinacija delavnic in osebnega svetovanja ključna za celostni razvoj otrok z ADHD. Skozi to podporo ne le omogočamo otrokom, da uspešno obvladujejo svoje izzive, temveč tudi gradimo trdne temelje za njihovo prihodnost. 

Verjamemo v moč osebne rasti, izobraževanja ter individualne podpore za otroke z ADHD. Zavedamo se, da je vsak otrok edinstven in poln neizkoriščenega potenciala. Skozi našo mantro "znam, zmorem, uspelo mi bo"  spodbujamo otrokovo samopodobo in mu damo orodja za uspešno obvladovanje izzivov, ki jih prinaša ADHD. 


Kontaktirajte nas

Nazaj na vrh