Modri Junaki - Delavnice in svetovanje na področju motnje ADHD
Edukativna predavanja za starše

Edukativna predavanja za starše

Modri junaki smo pripravili posebno edukativno predavanje za starše, ki je namenjeno staršem otrok in mladostnikov, ki se spopadajo z ADHD. Naša šola za starše vključuje predavanje, ki ga izvaja Matic Novak, kjer boste iz prve roke slišali zgodbo Matica Novaka, ki se tudi sam sooča z diagnozo ADHD. S poglobljenim razumevanjem vzrokov za specifično vedenje otroka boste izvedeli več o tem, kako podpreti vašega otroka in upravljati simptome ADHD.

Skupaj do cilja

Skupaj do cilja

Matic Novak vam preko doživljajskega predavanja ponuja vpogled v različne načine alternativnih metod za ublažitev simptomatike ADHD. Spoznali boste tudi različne tehnike, ki vam bodo pomagale v odnosu z otrokom ter lažje prebrodili izzive osnovnošolskega obdobja. 

Naš glavni cilj je opolnomočiti starše, da razumejo svoje otroke z ADHD in jih podprejo pri njihovem odraščanju, da postanejo samostojni in odgovorni junaki svojega življenja.

Razumevanje ADHD

Izobraževanje staršev o ADHD je ključno, saj staršem omogoča globoko razumevanje te motnje ter strategij za podporo in navigacijo skozi izzive, s katerimi se soočajo njihovi otroci. S pridobljenim znanjem o simptomih, vzrokih in možnih pristopih k obvladovanju ADHD lahko starši postanejo močna opora otrokom. 

Poleg tega izobraževanje razbija stigmo in napačna prepričanja, ustvarja prostor za empatijo ter vzpostavlja trdne temelje za gradnjo kakovostnih odnosov med starši in otroki z ADHD.

Razumevanje ADHD
Skozi predavanje boste spoznali

Skozi predavanje boste spoznali

  • Kako delujejo možgani posameznikov z ADHD, da boste bolje razumeli njihovo vedenje in izzive.
  • Simptomatiko ADHD in načine spopadanja z raznolikimi simptomi.
  • Praktični nasvete in strategije za spopadanje s simptomatiko ADHD.
  • Načine za lažje razumevanje in sprejemanje otroka z motnjo ADHD
  • Različne vaje in metode za lajšanje simptomatike.
  • Kako vzpostaviti in ohranjati ljubeče in podporne odnose z otroki.
  • Ne le pravic temveč tudi dožnosti otrok. Spoznavanje otrokovih dolžnosti je pomembno, saj pomaga razvijati odgovornost, samodisciplino, spoštovanje in druge pozitivne vrednote. 
  • Supermoči otrok z ADHD.
Pošljite povpraševanje

Termini in vse informacije glede predavanj bodo pravočasno objavljeni na naši spletni strani, zato spremljajte našo spletno stran.   Redno bomo namreč objavlili datume in informacije o prihajajočih predavanjih. 


V kolikor bi želeli predavanje izvesti preko šole ali druge izobraževalne ustanove, smo vam prav tako na voljo.  Sodelujemo z izobraževalnimi institucijami, da bi omogočili dostop do naših edukativnih programov širšemu krogu otrok in njihovih staršev ali skrbnikom. 

Za ceno in več informacij vas prosimo, da nam pošljete povpraševanje in z veseljem vam posredujemo ponudbo. 

Pošljite povpraševanje
Nazaj na vrh