Modri Junaki - Delavnice in svetovanje na področju motnje ADHD
Individualno svetovanje

Žal vas moramo obvestiti, da so vsa mesta za individualno svetovanje do nadaljnega že zasedena. 

V primeru dodatnih vprašanj smo vam seveda na voljo. 

Zahvaljujemo se vam za razumevanje in vas lepo pozdravljamo,

Ekipa Modrih Junakov

      Kontaktirajte nas      

Osebna navigacija po svetu ADHD

Osebna navigacija po svetu ADHD

Individualno svetovanje za posameznike z ADHD je prilagojen pristop, ki pomaga posameznikom raziskovati in obvladovati specifične izzive, povezane z motnjo pozornosti in hiperaktivnosti. Vendar pa individualno svetovanje za ADHD ni psihoterapija. Gre za osebno usmerjeno podporo, ki omogoča boljše razumevanje lastnih potreb, razvoj strategij za obvladovanje simptomov ADHD ter krepitev samozavesti in samospoštovanja

Matic Novak kot strokovnjak iz področja ADHD in oseba z lastnimi izkušnjami s to motnjo prinaša edinstveno perspektivo in strokovnost pri obvladovanju izzivov, ki jih prinaša ta motnja. Skozi proces svetovanja boste razvijali lastne rešitve in odločitve, ki so v skladu z vašimi željami in občutki. Individualno svetovanje za ADHD vam lahko pomaga, da se bolje razumete in obvladate svoj vsakdan z več samozavesti.

Kontaktirajte nas
Zakaj individualno svetovanje?

Zakaj individualno svetovanje?

  • Prilagajanje potrebam: Vsak posameznik z ADHD je edinstven in potrebuje pristop, prilagojen njihovim potrebam. Individualno svetovanje omogoča prilagajanje strategij in rešitev za vsako osebo posebej.
  • Osebna rast: Svetovanje omogoča raziskovanje lastnih potencialov in supermoči ter razvoj veščin za obvladovanje ADHD. To vodi k večji samozavesti, samospoštovanju in osebni rasti.
  • Posamezni izzivi: Vsak posameznik se sooča z različnimi izzivi ADHD, zato je ključno, da se osredotočimo na njihove specifične težave in razvijemo prilagojene strategije za obvladovanje.
  • Zasebnost in zaupnost: Individualno svetovanje je varno okolje, kjer se lahko odprete in razpravljate o svojih izzivih in občutkih brez strahu pred sodbo.
  • Usmeritev in podpora: S strokovno podporo se lahko naučite učinkovitih načinov obvladovanja ADHD-ja, kar vam pomaga izboljšati kakovost življenja.


Za ceno individualnega svetovanja in možnost termina, vas vabimo, da nas kontaktirate s svojim povpraševanjem in z veseljem vam bomo odgovorili.

Stopite v stik z nami
Nazaj na vrh