Modri Junaki - Delavnice in svetovanje na področju motnje ADHD
Zakaj delavnice za otroke?

Zakaj delavnice za otroke?

Delavnica Lov na izgubljeno pozornost, ni le zabava, temveč pomembno orodje za razvoj in samopomoč. Otroci s to motnjo pogosto doživljajo izzive v šolskem okolju in socialnih odnosih, zato so interaktivne delavnice ključnega pomena za njihovo celostno dobrobit. Skozi interaktivno učenje in gibanje lahko otroci razvijajo veščine obvladovanja impulzov, izboljšajo pozornost ter krepijo socialne veščine. 

Aktivne delavnice nudijo otrokom strukturiran, a prilagodljiv okvir, kjer se lahko učijo in razvijajo v spodbudnem in podpornem okolju. S poudarkom na praktičnih izkušnjah in sodelovanju omogočajo otrokom z ADHD, da odkrijejo svoje moči in premagajo ovire na poti do uspeha.

Komu je delavnica namenjena?

Delavnica Lov na izgubljeno pozornost je posebej zasnovana za otroke z ADHD, pri čemer je osrednja ideja, da se učenje in razvijanje veščin izvaja skozi pustolovsko igro in zabavo.

Delavnice so zasnovane posebej za otroke v starostni skupini od 10 do 14 let, ki imajo težave na področju ohranjanja pozornosti in hiperaktivnosti (ADHD/ADD). 

Pri Modrih junakih verjamemo, da je učenje najboljše, ko je zabavno in prilagojeno posamezniku. Naše delavnice nudijo dinamično in interaktivno okolje, ki spodbuja učenje in razvoj supermoči.

Komu je delavnica namenjena?
Ta edinstvena izkušnja ponuja...

Ta edinstvena izkušnja ponuja...

  • Aktivno in praktično učenje, kjer so otroci aktivno vključeni v reševanje ugank, skrivnih nalog in iskanje skritega zaklada, kar spodbuja fizično gibanje in kognitivno sodelovanje. 
  • Razvoj socilanih veščin in spretnosti obvladovanja simptomatike. Skozi delavnice se otroci naučijo različnih tehnik in strategij za obvladovanje simptomov ADHD, vključno s tehnikami za izboljšanje pozornosti, organizacije in nadzora impulzov.
  • Zabava in povezovanje med otroki, kar pripomore k vzpostavljanju pomembnih medosebnih odnosov in  izboljšanju socialnih veščin in občutku pripadnosti.
  • Otroci se lahko skozi delavnice tudi bolje seznanijo z ADHD, kar zmanjšuje stigmo in spodbuja razumevanje med vrstniki.
  • Delavnica je prilagojena potrebam otrok z ADHD, saj upošteva njihovo naravno energijo, kreativnost in potrebo po spodbujanju pozornosti.
  • Nudenje pomoči in nasvetov staršem otrok z ADHD, kar je ključno za celostno podporo družine.

Starši, otroci in ljubitelji Modrih Junakov, 

obveščamo vas, da trenutno nimamo razpisanih delavnic, saj se le-te izvajajo prilagojeno vremenskim razmeram. 

Zato vas vabimo, da ostanete z nami in spremljate našo spletno stran za najnovejše informacije o datumih in urah naših delavnic. Verjamemo, da se lahko vsaka pustolovščina postane nepozabna, zato se veselimo, da boste z nami delili te trenutke.


Hvala za vaše razumevanje in se vidimo kmalu na naslednji, prav posebni pustolovščini z Modrimi Junaki!

Ekipa Modrih junakov


    Kontaktirajte nas    

Nazaj na vrh