Modri Junaki - Delavnice in svetovanje na področju motnje ADHD
Ekipa

V srcu Modrih junakov bije močna ekipa, sestavljena iz prostovoljcev, ki združujejo svoje znanje, strast in raznolike veščine s skupnim ciljem - pomagati tistim, ki se soočajo z izzivi ADHD. Naša ekipa je odmev različnih področij, vendar je enotna v predanosti izobraževanju, razbijanju stigme in ustvarjanju podpornega okolja za vse, ki potrebujejo pomoč.

Skupaj gradimo mostove razumevanja in podpore za posameznike, ki živijo s ADHD. Ne glede na to, ali delamo na izobraževalnih projektih, organiziramo delavnice ali nudimo le podporo "iz ozadja", smo enotni v veri, da lahko z znanjem, empatijo in skupnostjo spreminjamo življenja.

Modri junaki so več kot le ime podjetja. Smo ekipa prostovoljcev, ki je zavezana soustvarjanju boljše prihodnosti za vse, ki se spopadajo z izzivi ADHD. Predstavljamo raznoliko skupnost, združeno v skupni misiji. Skupaj gradimo mostove razumevanja, razbijamo stigmo in ustvarjamo prostor, kjer vsakdo najde svoj pomen in podporo.


Matic

Matic

Akcija na dveh nogah

No, to je prava akcija na dveh nogah! Matic Novak ni samo nekdanji reševalec in vojak, ki bi v gozdu znal preživeti z enim samim ščepcem soli in šopkom vžigalic. Ne, Matic Novak je bil velik del svojega življenja tudi gorski reševalec, tako da če ste kdaj obtičali na vrhu hriba, mu je bilo priskočiti na pomoč nekaj povsem običajnega. In kot če to ne bi bilo dovolj, ima tudi ADHD, kar bi za kogarkoli predstavljalo izziv, ampak za Matica Novaka je to le še ena stopnja na njegovi neskončni pustolovski lestvici.

Njegova supermoč? Zmožnost poučevanja na način, ki ga vsi razumemo, ne glede na to, ali imamo ADHD ali ne. Z njegovim smislom za humor in nepredvidljivim pristopom se nikoli ne ve, kaj nas čaka, a zagotovo bo zabavno in poučno. Torej, če vas kdaj zanese na razburljivo pustolovščino, ki vključuje vojaški nahrbtnik, reševalni komplet in malo preveč energičnega smeha, je Matic Novak pravi človek za to.

Ana

Superčarovnica iz ozadja

Ah, Ana! Ona je resnično mojstrica uravnoteženja. Ne samo, da desna roka Matica Novaka, ki ga zasleduje veter, in skrbnika projekta Modri junaki, ampak je tudi nekakšna superčarovnica v ozadju. 

Ana se počuti kot doma v svetu ADHD, kjer je vsak dan avantura, vsak projekt pa kot igranje šaha na trampolinu. Ana je tista, ki poskrbi, da so odgovorjena vsa leketronska sporočila, poslane ponudbe in vsi termini izobraževanj skrbno določeni ter organizirani.


Ana
Ines

Ines

ADHD ninja

Ines, je naša čarobnica znanja in Maticovo skrivno orožje pri ustvarjanju nepozabnih delavnic med najmlajšimi! Malokdo bi se lahko uprl njeni prijaznosti, spontanosti, razumevanju in veselju. 

Je kot 'adhd-ninja', ki svoje znanje iz biopsihologije uporablja za razumevanje otrok in jim pomaga razvozlati svet ADHD-ja. Njen smeh in sproščen pristop vedno ustvarjata čaroben trenutek na delavnicah, saj otroci dobro vedo, da so v njeni družbi varni in da imajo v njenem srcu prav posebno mesto

Rok

Magični fotograf

O, Rok, fotograf z najboljšo opremo, ki ujame vse čarobne trenutke! Včasih se zdi, kot da ima objektiv iz čiste magije, s katerim lovi Modre junake v njihovem naravnem okolju. Nikoli ne zamudi tistega trenutka, ko Matic Novak razloži najnovejšo strategijo za obvladovanje ADHD, ali ko otroci zasijejo od sreče. 

Njegove slike resnično povedo zgodbo in nas popeljejo v čudovit svet Modrih junakov. Brez Roka bi bile vse tiste predstavitve in delavnice preprosto zapravljene priložnosti za smeh in učenje.

Rok
Nazaj na vrh